17 mars 2008.


image142


Grattis till en efterlängtad bästa vän!

Ovärt tyckande!

Vad tycker vi om Bilddagbokens "nya" utseende?
KASST!

Friday night.

Vart är alla dom där fem personerna?

Egentligen känns det inte det som fredag, snarare som tisdag eller onsdag möjligtvis. Veckan har varit lugn så helgen borde ju bjuda på lite mer action, men vi får se. Jag tror fredagskvällen kommer bli lugn, fruktansvärt lugn. Jobb väntar hela helgen och för en gång skull skulle det vara skönt att komma till Busborgen imorgon helt utvilad och vara redo för vad stans alla busungar har att komma med. Jag tror att det blir så, en lugn fredagskväll med andra ord. Jag sätter en nörd-stämpel i pannan på mig själv och slår nog på O.C om ett tag som sedan får förgylla resten av min kväll. Japp, så får det bli. Orange County är ju inte fy skam heller. Dessutom finns det mycket mer att se fram emot de kommande veckorna än Pluto en fredag kväll. Nästa vecka bär det av till södra Sverige i 6 dagar. Väl hemma väntar en påsklovsvecka som jag hoppas kommer bestå av mycket jobb och även en Hattmoster som kommer hem från Götet över helgen. Har inte sett min favorit sedan i julas och hon är saknad om någon. Första helgen i april ska jag upp till Sälen och träffa en efterlängtad säl som iofs snart kommer hem, men jag måste ju se hur hon har det där uppe. Jag längtar verkligen efter lite Alpen-feeling.

Är det något som april kommer att föra med sig så är det födelsedagar och födelsedagar innebär kalas. Så X antal kalas kommer att förgylla helgerna i och med månadsskiftet, vilket iofs inte är helt fel. April avslutas i södra Europa och om det är något jag längtar efter nu så är det sol, sol och ytterligare en massa sol. Förhoppningsvis har solen även kommit till Sverige när vi kommer hem.

Om man skulle göra något värt att den här kvällen trots allt?
Ska fråga Sophie..


...

Malin-syndromet.

Tar jag en ordentlig titt omkring i mitt rum så inser jag att det kommer ta en himla tid att packa ihop allt det här när jag väl flyttar ut. Alla som känner mig vet att jag har en förkärlek för att samla på mig saker. Detta kommer med all säkerhet bli ett stort problem när jag ta mitt pick och pack och antingen tvingas kasta hälften eller snällt lägga ner allt i flyttlådor, med all tid vad det innebär. Jag har ingen förklaring till varför jag samlar på mig alla dessa saker, men man vet ju aldrig när man kan få användning för dem i framtiden. Det är väl kanske det som är boven i detta syndrom - När kan man få användning för sakerna längre fram? Men egentligen, när det har gått fem år och man knappt kommer ihåg att man hade den där fruktansvärt fula polotröjan, som egentligen var ful från början, så kanske det är lika bra att göra sig av med den. Jag ska nog gå och se över några dammiga IKEA-lådor.


En favorit.

image140

Mer av honom i Svensk Television, tack!

Capri.

Onsdag den 12 mars kan väl sammanfattas som
en dag då jag gjorde ingenting och ingenting hände.

Jag vaknade till imorse vid 10-tiden och hörde hur regnet smattrade utanför fönstret. Bara en sån sak får mig att somna om på direkten. Lite innan tolv blev jag dock klarvaken och blir jag det finns det inte en chans att jag somnar om igen, tyvärr. Lunchen byttes ut mot frukost och lunchen i sin tur mot middagen. En dag utan något som helst innehåll men en dag som verkligen behövdes. Gamla O.C avsnitt rullades av och på under eftermiddagen - jag har blivit besatt igen. Framåt kvällen trippade jag vidare från C till mormor. Jag kan ju inte påstå att jag har bidragit till världfreden idag eller botat sjuka heller för den delen, men det var rätt skönt att verkligen inte göra någonting för en gång skull.


20.45

Jonas ska inte gå till jobbet imorgon och jag ska pensionera mig.
Nu är det kul att älska bandy. Tur att jag jobbar på lördag då!

...

Tjena kexet, står du här och smular?

Jaha, ännu en arbetsdag avklarad. En ganska så skön arbetsdag måste jag säga. Kidsen var galna som vanligt, vissa mer än andra, så det var allt annat än lugna gatan. Lyckades få två små fyraåringar efter mig som kom fram och överaskade mig genom att smälla till mig i rumpan. Är inte ungar underbara? Att de sedan fortsatte den fina gesten med en snygg replik som; Tjena kexet, står du här och smular?, fick mig att fundera över vad det kommer att bli av den kommande generationen. Visst är det kul att man blir uppskattad på jobbet, men jag vet inte om det kändes som uppskattning. Mer som diskriminering.. av två småglin? Efter att ha bråkat med mig några gånger om fick jag till slut en kram och jag tror vi slöt fred i och med det, ungjävlar. Jag älskar mitt jobb!


10.00

Egentligen sovmorgon nog, men just nu känns klockan alldeles för lite för att stiga upp. När ska man skaffa sig riktiga rutiner? I och för sig så tror jag att jag aldrig kommer vara pigg när väckerklockan ringer. Det stör liksom sömnen, men vad finns det att göra när jobbet kallar. Upp & hoppa!

En seriös blogg var det, ja?

Jag ska försöka komma på något som kan göra den här bloggen lite mer intressant, men tills dess får min helg duga som intressefaktor. Jag vet inte om den är så mycket att hurra för för alla andra men den dög för mig. I fredags pallrade jag och Sophie oss ner till Varda och satt och smuttade på ett glas vin. Dock tror jag att tröttheten var vårat farligaste vapen den kvällen, tyvärr, så det blev ett tidigt slut och sen satt vi i Claudios bil med varsin Subway-macka/Mcdonald's-påse i handen med ögonlocken hängandes nere vid knäna. Så var i alla fall fallet för mig. Lördagen blev en riktig friluftsdag om man nu kan kalla det så? Ledig från jobbet och jag skippade sovmorgonen och begav mig till Uppsala och Studenternas med mamma för att kolla på SM-finalen i P.16. Jag är en riktig nörd men jag struntar i det för bandy är fruktansvärt kul. Jag önskar att mina föräldrar hade satt mig i bandyskola när jag var liten men det blev balett? Eller nått? Så jag får njuta medan andra drar på sig grillorna. Det är i och för sig inte fy skam att stå på sidan och kolla på brorsan heller. Synd bara att Falun var bättre. I och för sig var ju alla bättre än VSK i helgen. Hurra för bandy-Västerås. Nya tag imorgon och för att inte låta som en totalt supernördig sportblogg får jag nog skippa och skriva att jag ska kolla på matchen på TV imorgon efter jobbet. Går de till Studenternas vågar jag knappt säga att jag funderar på att spela in finalen p.g.a av jobb nästa lördag. Ja, visst är det väl tragiskt? Heja VSK!

Sverige saknar Er!

image137

image138

image139

Coco.

Åh, vad bra det är.
Lyssna, lyssna, lyssna!

image134

Time flies.

730 dagar.
1051200 minuter.
63072000 sekunder.

image133

5/3-06
Time flies.