when everything feels like the movies.

Söndag. Eller egentligen är det Måndag, men eftersom att jag inte har gått och lagt mig än gills det inte som ny dag. Jag trodde att det var lördag idag, men nej! I och för sig har det ingen som helst betydelse eftersom att det är sommarlov och jag inte har någon form av arbete. Men ändå. Idag har det övningskört, japp det har det! & start i backe är inte lätt, inte för fem öre. Men även jag ska väl kunna klara av det till slut. Som sagt, ”det handlar ju om träning..”. Så länge jag är bättre än *host*..så är det lugnt. LALALA.

Imorgon bär det iväg mot Skåne igen. Det var inte meningen att det skulle bli en andra gång, men varför inte. Jag känner för miljöombyte. Vet inte varför, behöver bara andas annan luft ett slag. Dock har jag stort behov att träffa en hel del människor, men jag får sakna er några dagar istället. Mitt andra hem saknas däremot också så det ska bli skönt att komma dit igen. Köpenhamn och Halmstad kanske också får besök. Vi kör det lite spontant, som alltid. Enjoy! Och om en vecka så hoppas jag att vi är på väg till Gotland. Eller hoppas, vi ÄR på väg. I vilket fall som helst befinner jag mig inte i Västerås. Nu sova en stund. Bilen tutar väl om några timmar (dagens största lögn..). men ibland så blir man faktiskt förvånad, till och med över min familj. Kors i taket om vi är härifrån innan 10.00.

Födelsedagen närmar sig med stormsteg. Skolan närmar sig med andra ord med stormsteg. De sista veckorna ska tas till vara på. Gotland ska besökas, så väl Mala. Winnerbäck blir det den 12 augusti med Alexpalex och teoriplugg ska även hinnas med nånstans där emellan. Malin ska även agera hjälplärare, det ni! Och seriöst ska det va. Alltid! & jag tror att den här hösten kommer bli bra. Fick den känslan nyss. Låt den inte anlända för fort bara. Sommaren behövs mer än mest!

/malin
 
.

fredag till lördag.

Och det var som om allting var som vanligt. Som att ingenting hade hänt. Men precis när dessa ord kom ut från min mun så förstod jag att det faktiskt inte var som jag trodde. Det var annorlunda. Konstigt. Läskigt. Jag kanske har insett. Eller?

Fredag och helg. Fast egentligen spelar det ingen roll eftersom att det i princip är helg tjugofyra timmar om dygnet. Ett bultande huvud och solens strålar som lyste rakt igenom persiennerna väckte en seg malin. Goda förutsättningar för att bli en bra dag. Hmmm? Stizz över kontokort som vägrade fungera och segohumör. Dagens lunchstopp blev vasaparken med Marcus. Subway och gräsiga vattenmeloner, mums! Besök kom smygande i form av Emil som praktiskt taget skrämde skiten ur mig. Mys! Efter stan blev det hem och några timmar av fix. Elli kom förbi efter ett tag och det blev till att påbörja kvällen som vi hade framför oss. Hutt! Och sen trampade vi, SOMFAN, mot Marcus! Trevligt folk, ganska mycket folk. Kvällen fortsatte och fick sitt slut på Viksäng hos en viss Sandell. Pannkakor vare tänkt, men inte så stor entusiasm så jag struntade i det haha. En jävla massa kebab OCH disk och ett par timmar senare. Och nu sitter jag här. Det börjar bli ljust och jag ska befinna mig på stan om åtta timmar och tjugo minuter, sovmorgon! Början på en ny dag som inte tagit slut än.

HEJJA ALLT.

halvtid.

"det man inte ser, dör man inte av.."
citerat ellinor hamlin.

Igår bar det ut till Strömsholm och Lindbergs redsidens. Grillning på högsta nivå och galna hundar och en HAND-klippt gräsmatta. Mycket mat, mycket efterrätt. Sen blev det bad, fast det inte på det första stället nej! Vi vandrade och vandrade. Bad på andra stället, ja! Elli flöt omkring likt en sjöhäst och jag trilla i. Emelie satt och drömde och Carro lät som Ellis mamma. Sen vandrade vi hem och då blev det Johnny Depp för hela slanten. Godnatt och godmorgon. Sommaren är bäst.

Nu var det meningen att jag skulle fortsätta skriva en massa, men jag kommer inte ihåg vad det var? hmm. Så jag får väl skriva något annat istället. Som typ att det är 28 dagar tills min födelsedag, att teoriprovet faktiskt är bokat nu, att jag har kommit på att jag behöver mer mer mer pengar. Något annat nytt? Typ att det finns en hel del personer som jag saknar ganska så jättemycket faktiskt.

& du, bli bra nu tack.

gunga min värld..

..

En vecka av vila. En vecka av konstigheter. En vecka av Skåne. Nu hemma återigen i Västerås. Borta bra men hemma bäst, ja faktiskt. Men jag skulle nog kunna vara borta hela sommaren lång. Det enda som stoppar mig är saknaden av..er! Annars skulle nog Malin inte ses alls i denna stad under sommarhalvåret. Men i alla fall. Hemkommen nu efter en vecka i stugan nere i Skåne. Det blev sol och bad och utflykter och besök av släkt och vänner och allmänt lugnt. Det behövdes, japp!


 

-          ”Är det ni som har huggit ner grenar på träden?..”

-          ”Nej, vi kom igår!...”

 


Jo, tack!

 


När jag satt där och tittade ut över sjön, ja..då insåg jag att det var precis ett år sedan. Nästan faktiskt på pricken. Och då var det lika varmt och varmare väder väntade söder ut. Nu är det ett år senare. Det blev inte så mycket mer söder ut än till Kullen. Men det gjorde inte så mycket. Det som gör något är att du inte är var där. Time is changing and we can’t go back..

Men det är sommar. Och det är ändå skönt att vara hemma och träffa bekanta ansikten och bara njuta.