Nämen hallå där..

Vem fan ställer ett plexiglas precis till vänster om ingången till Å?

.. Inte jag i alla fall!


25.

Student, längtan, sommarlov, ledighet, sovmorgonar, slut på skolan.
För alltid - FAN VA SKÖNT! jaja, visst. Visst vill jag som alla andra att skolan ska sluta och att sommarlovet ska komma och att vi ska vara lediga och käka glass i solen. Visst vill jag som alla andra att det ska komma NU. Men, ändå.. jag skulle önska att de återstående dagarna smyger förbi så långsamt som det bara går. Verkligen. Jag vill inte att tiden ska springa iväg som den gör, jämt.

Snart.. väldigt snart!

Mitt huvud har tagit sommarlov - totalt. Nvsp3 har tagit sommarlov. Koncentrationen och närvaron är sämre än någonsin och nu börjar till och med Patrik tappa tålamodet över våra fasoner. Det är illa! Men vart finns orken liksom? Vem vill inte ha sommar, sol och no school nu? Aja, jag har lovat mig själv att hänga i de sista dagarna som faktiskt återstår av skolan, någonsin. Dagens projektbetyg hjälpte till lite grann och motivationen blev snäppet bättre. Utklädnadsshowrepetitionen hjälpte också till att öka orken för vad som komma skall - vi kan ju faktiskt om vi bara vill. Jag tror nog att det ordnar sig till slut. Jag menar, hur dåligt kan det bli?

Ikväll slappar jag och vilar inför långhelgen som komma skall. Skåne får klara sig utan mig den här gången. Jag tar det i sommar. Just nu vill jag bara vara hemma och ta vara på tiden. Jag orkar inte åka bort ännu ett lov faktiskt. Det finns en hel del som behöver göras..

Och det där med att komma till insikt, få ett slag i huvudet osv.. ja, det är jag glad för att det hände!


I don't know how you do it but you're lifting me!

Hej trötter?

Helgen har varit toppen. Lite av varje, men ändå så är jag tröttare än någonsin. Lite för mycket vin på fredagen resulterade i en lite för sliten Malin igår. Chipsen och colan satt som en smäck till frukost. Gårdagskvällen bjöd på trevligt sällskap och en lugn kväll - det enda min ben orkade med. Stupade sedan hem och slocknade omgående. Efter nästan tolv timmars sömn måste jag fortfarande påstå att benen känns rätt tunga, men hallå.. VI HAR BARA 26 DAGAR KVAR!

Ge mig fint väder i veckan, tack!

Passion?

Jag är nog trots allt en sucker för det här med att blogga, tragiskt nog. Jag känner att jag snart kommer bita av mig fingrarna om jag inte gör något så..