Ung och dum.

image77

Kommer man någonsin växa upp?
Efter att ha kollat på massa bilder insåg jag att det aldrig kommer ske.
Eller så har det redan skett, för oj oj säger jag bara..

CS, du vet.. Counter Strike?

En vecka på Cypern satt som en smäck. Som handen i handsken. Sol i megaformat var välbehövligt och vi stekte oss i solen, bokstavligen. Men det var skönt och väl hemma i Sverige fryser jag en del. Synd att dom inte har börjat sälja vinterjackor än..

Tröttheten är stor men jag vet egentligen inte varför. Antagligen har jag blivit förslöad och borde egentligen ta mig ut på arbetsmarknanden så fort som det bara går. Helst för en månad sen.. men vem räknar dagar? Inte jag. Ska jag vara ärlig så lider jag inte speciellt mycket. De två senaste månaderna har varit bland det bästa jag har varit med om - inga måsten!

Men jag lovar. Snart ska jag ta mig i kragen.. snart!
"Ska bara.."

Larnaca.

Så som jag har längtat efter att få ligga och svettas på en sandstrand..

Semester.
Cypern.

Ses om vecka.


Teenage battlefield.

Den lugna uppvärmningen inför
Larnaca fortsatte hela veckan.

Tack för världens bästa födelsedag.

Pluto sög absolut inte för en gång skull, yay.
Idag är jag en trött, sliten och glad 19-åring 
som låter mamma och pappa svira medan
jag intar mjukisbyxorna.

image76

Ett slagfält, sa pappa..

Men det är ju fantastiskt!

Förra året blev det skönsång från Turkiet. I år blev det skönsång på Å. Tack så mycket.
Dock laddar jag för det riktiga firandet imorgon. Nattinatt.


!

Raising the stakes.. I keep making mistakes.

You're the line in the sand when I go too far.

Det var onsdag igår.. har jag hört. Jag, Elli, Sophie tänkte upptäcka Västerås by night under en onsdag utan att ens stiga in på Pluto. Varda, Oliver Twist, Harrys.. blabla. Det blev helt okej faktiskt, om vi bara hade haft en cykel hem kanske. Eller vi "hittade" en cykel. Men jag bara undrar; Sen när har dom tagit bor cykelpumpen utanför VLT-huset som har funnits där i alla tider? Jag kan ju inte påstå att jag har använt den flitigt. Men igår skulle det satt som handen i handsken. Men men, hem kommer man ju alltid till slut och det gjorde vi den här gången också. Även om mina fötter mår sämre än mitt huvud idag.

Idag skulle jag träffat Fia. Men det får bli imorgon istället. Dagens första anhalt blir därför farbror doktorn och påfyllning av gulsot-sprutan. Tills dess ska jag dock badda mitt huvud med något kallt och ligga kvar i sängen.

I vått & torrt.



image75



Full rulle.

Idag; Lunch med pappa på stan och sen vidare mot Uppsala för en liten spontan roadtrip. Nöjda och glada efter våra fynd stannade vi på Hummelsta på vägen hem och kutade in innan dom stängde. Träffade Karin och Helena också Vilken slump? Sen bar det iväg hem mot Västerås igen något fattigare.

Imorgon; Inte sova bort hela dagen, träffa Lisa, attackera Gurkstadens nya guldklimp - Melvin, Släktkalas, Västerås nattvimmel..!

09.26

Ja, och inatt låg jag på BB och väntade på att värkarna skulle sätta igång. Konstigt!

Nattsuddare..!

Imorgon ska jag pallra mig upp senast 09.00. Finns inget "ska bara vila ögonen.." eller liknande. Nej, imorgon ska jag upp tidigt och käka frukost. Annars kan alla som av någon anledning läser min blogg få en hundring var, jag lovar!

12.25

Vem åker till Ica Maxi och köper lösgodis för 109 spänn till sig själv bara sådär? Och sen blev jag attackerad av aliens och körde runt i Kolbäck och försökte hitta snabbaste vägen till USA. Sen vaknade jag av telefonen.

Jag borde verkligen börja gå upp tidigare!

Faye.

I'm waiting.
I'm aching.
I'm running away.
You can't stop me no matter what they say..!
It's twisting and turning inside me again.
I've get this feeling this could be the end?
You keep raising the stakes.. I keep making mistakes!

No doubts?

Det här stan är mystisk.

Söndag 03.40

Vi har nog bott i bilen hela kvällen.. nästan. Lördagskvällen började hos Carro/Lars och fortsatte på Hemköp. Jag var rastlös som aldrig förr och det kändes nästan lockande att springa New York Maraton. Efter tio minuter på Hmeköp, med ett X antal godispåsar under armarna, begav sig sen ett helt tjejgäng vidare till Lars lägenhet för att chilla och ta det allmänt lugnt. Vad annars ska man göra en lördag? Carro blev lite senare trött och trion skjutsade hem Madde. Natten tog oss ut mot Tortuna efter vissa om och men.. och en hel del cirkulerande i "Tortuna city". Jaja, efter ett tag var vi i alla fall där, på plats och möttes av en drös väldigt glada människor. Heja Sverige. Efter en del minglade och ett möte av en uråldrig klasskompis begav vi oss till slut därifrån och med vi menar jag Sophie, Elli och mig själv. Destination nummer 2 blev stan och den historien orkar jag inte ens dra. I alla fall inte den första delen för den var så konstig att det knappt går att förklara. Trillade in på donken i ovanligt bra skick och fortsatte sedan med raska (?) steg mot bilen. På vägen möter vi Jacob, Eric och Erik och en som jag glömt bort namnet på. Killarna hade haft en riktig pangkväll, lät det som i alla fall. Eller var det en riktig grabbkväll? Jag minns inte. Det jag minns, eller som Jacob i alla fall minns var att jag var skyldig honom en skjuts hem sedan gårdagen och som chaufför får man ju ställa upp. Som sagt, vi bodde i bilen ikväll. Men det funkade. Efter att Eric möblerat om hela altanen och satt på Rix FM så att man hörde ända hem till mig så var i alla fall min kväll fullbordad. En.. konstig kväll?

Men lite sömn är man väl värd?

Rudbeckianska Gymnasiet.

Och idag när vi stod när, mitt i ljushallen, insåg jag att hösten kommer innebära så mycket annat och att våra ärrade skåp kommer märkas av nykomlingar som inte har någon aning om vilka vi var. I och med att vi kastade våra mössor i skyn den 8 juni så gav vi plats för nya elever att ta plats medan Vi fortsätter mot nya äventyr..!

Lazy day.

Den här onsdagen känns som en riktig lazy day. Vädret är inte jättedåligt men det är absolut inte jättebra så att gassa i solen blir det nog ingenting med idag. Istället skulle jag behöva ta tag i röran, mitt rum alltså. Vill man befinna sig här är det bäst att man blundar och tar stora kliv.. typ. Men det tar jag senare. Nu ska jag hämta en lat jävel på Viksäng. Tjing!


Lovetrap.

image74


Skolan börjar snart.. för alla andra. Min kusin frågade mig för någon dag sedan vilket datum jag börjar igen. Men det slog oss båda direkt att jag inte alls kommer bege mig till skolan i år för något upprop. Det enda upprop jag möjligtvis kommer befinna mig på är kanske Arbetsförmedlingens (om det nu skulle finnas ett sådant). Nej, nu är det verkligen på riktigt och man känner det för varje dag som går på det här sista sommarlovet. Jag räknar det i alla fall som ett sommarlov och kommer med all säkerthet att prata i terminer flera år framåt. Men hösten då? Ja, Elli och jag kom fram till att vi vill jobba mycket, men vi vill inte ha något jobbigt arbete.. sååå. Det går egentligen inte ihop för fem öre. Men hösten hoppas jag bjuder på mycket jobb. Faktiskt . Vad ska man annars göra när mörkret faller på? Jag är inget fan av oktober och november så mycket sysselsättning kommer krävas. Steg 1 till att då få ett jobb är ju ganska givet; sök, sök, sök! Och när det gäller det är jag nog sämst i världen. Men jag har i alla fall fått iväg några hittils. Får hålla alla tummar för det. Skärpning, Malin!

För övrigt.. så måste jag nog sluta hålla mig kvar vid vissa saker allt för hårt. Jag menar, vi är och unga och dumma och precis i den åldern då det är tillåtet att verkligen prova på sina vingar på de höga höjderna. Jag vill flyga. Högt. Jag behöver bara en spark, lite lätt.

För om jag drar, så finns ni väl kvar?



 


Västerås skärgård.

Två lediga (snart, hittils en) tjejer beger sig ut i Västerås vackra sommarväder och önskar alla hårt arbetande en trevlig arbetsdag!

Rocafella.

When the sun shines, we´ll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella

Vad lideruuuu av?

Problem med att sova..!


En liten påminnelse bara..

..

.

.

..

..

..

För det ordnar sig..


Hej allihopa
Hej hej hallå
Hej goddag, tack goddag, hej goddag
Hur e läget? Jo, tack.. såhär är det
att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över dem
här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men... vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss
så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss.
Mañana mañana... eller manana manana som vi säger.
Skjut på det, skjut på det, skjut på det...

/Timbuktu

Japp, japp!