jag drar!

Jag önskar att du fanns där ibland. Jag önskar att jag kunde hjälpa dig på traven, få dig att må bättre. Jag önskar att jag kunde förstå varför. Jag önskar att jag kunde torka dina tårar. Jag önskar att jag fanns där. Jag önskar att saker och ting kunde vara..simpla.

jag drar..ett tag.


"Ett hjärta kan slå, ett hjärta kan brista. En vän kan man få, en vän kan man mista. Men i mitt hjärta är ni gömda, för vänner som ni blir aldrig glömda.."



everybody's looking...

..for that something
one thing that makes it all complete
you'll find it in the strangest places
places you never knew it could be

some find it in the face of their children
some find it in their lover's eyes
who can deny the joy it brings
when you've found that special thing
you're flying without wings..

right kind of wrong.

För den här veckan började SÅ mycket bättre än förra. YES YES YES Jag kommer sova gott inatt, dvs om jag någonsin somnar. För just nu är adrenalinet för högt för att sitta still. Jag skulle kunna kuta i en evighet. Jag vet inte varför. Men det här behövdes på något sätt. Kanske inte är så mycket att hurra över. Men för mig spelar det roll, stor roll. Och för mig betyder det att i alla fall vissa saker går att klara sig igenom. Jag gör det för dig.


Barcelona på lördag.

23 september.

Lördag hela dagen. Klockan är lite över elva. Jag är hyfsat pigg. Solen skiner in genom fönstret som bara den. Känns som om det är söndag och att dagen är till för att inte göra nånting. I och för sig så kommer den här dagen flyta på rätt lugnt. Jag ska inte göra nånting, förutom att lokalisera mina fula cykel som btw är inne på sista tramptaget...nån som ville köpa?

Igår fyllde ingen mindre än Carl Oscar Sandell år, GRATTIS! Antal sjuttonåringar börjar lida mot noll snart. Framåt kvällen började firandet av födelsedagsbarnet och det blev mat och efterrätt i määängder, yummie! Sällskapet var inte heller fy skam. Bättre folk får man leta efter. Sen förflyttade vi oss ner på stan och fortsatte shejka loss på dansgolvet. Mina fötter mår jättebra idag, jag lovar....

tack!  ♥

Nu ska jag ska käka chips.


det brinner!

Jag är trött och motiverad och stressad...över? ...det var ju det där med att se saker positivt. Jag jobbar stenhårt på det. Dålig start på veckan dock - men det kan bara bli bättre!

Ge mig helg, ge mig helg, ge mig helg!

saturday night live.

Just nu har jag känslan av att det är söndag och att klockan ska ställas för skola imorgon och att jag måste tvinga mig i säng för att orka med morgondagen, MEN - det är bara lördag! Och efter lördag kommer söndag, så morgondagen är räddad! En morgondag som SKA bestå av arbete i olika former; projekt, plugg and so on....medmera. Men just nu..ja, just nu så finns det inget arbete. Jag är tröttare än tröttast och cdspelaren går för fulla varv. Ikväll är det nostalgi. Jag ska nog krypa till sängs och sova.


.....

for all the wrong that you made right.

AJ AJ AJ! Känns som någon kört in en pansarvagn genom magen och sen backat tillbaka, snett! Sjukling dag idag som fan. Somnade samtidigt som tidningen kom imorse och skolan blev ett bestämt; ALDRIG! Min onsdag har i stort sett bara bestått av en massa vila och en massa tråkiga program på TV.

Och så var det ju meningen att hattmoster skulle firas till max ikväll & det kommer det säkert bli. Det är jag övertygad om. Men jag får sitta hemma och krya på mig, buhu! Benen bär mig inte långt så att dansa arslet av mig på Pluto hela natten känns inte som ett så intelligent alternativ. Jag får ta igen det senare! Have fun girls!

Nu ska jag nog fortsätta min lata dag med att kanske ta en dusch? hmm, eller lyssna på debatten mellan Göran Persson och Fredrik Reinfeldt? hmm, eller så gör jag inget av dem och fortsätter ligga kvar i sängen. Godnatt.

september.

Sommaren är nu lämnad bakom oss. Eller i alla fall tekniskt sett. Juni, juli & augusti är nu förbi. Skolan har dragit igång på allvar...eller där ljög jag! Men den gör väl det någon gång (kanske..). Helgen bestod av en utekväll med Ellipelli, Fosi och Carrobarro! Fnitter fnitter, jaa ni förstår! Mina fötter mådde i alla fall som de förtjänade dagen efter. Galet roligt!

..det gällde att inte vara sämre på lördagen. Då var det dags för maskerad för Lisa som snart blir 18 år. Pizza osv hos Wilson först och en hel del fix. Jag kanske ska satsa på en karriär som tatuerare? Efter att alla hade grejat färdigt så begav vi i alla fall oss mot festen, på cykel! Transportsträckan från Wilson till Lisa är egentligen inte så värst lång. Men vi gjorde den lång..det är ju roligare så! Eller var det de där med lokalsinne nu igen?.. I vilket fall som helst så hittade vi rätt till slut och festen var i full gång. Det bjöds på hejdundrande mycket dans och trevligt folk. Tack värdinnan för en sjukt rolig lördagkväll! Hoppas morgondagen gick bra. Framåt småtimmarna tog jag min cykel & så vandrade vi hem...

Sista dagen på helgen skulle egentligen bjuda på en massa flitigt arbete. Men det blev inte riktigt så, som vanligt. Jag vaknade av att regnet stod som spön i backen och motivationen sjönk drastiskt till noll. JAG VILLE BARA LIGGA I SOFFAN HELA DAGEN! Tack och lov ville Elli det också, även fotografen! Så....vi jobbar i veckan. Jag fick min lata söndag och det var skönt som tusan!

Nu är det tisdag och vecka 36 är i full gång! Det blev dock en lugn start. En och en halv lektion igår och efter det Spicy Hot med sajmon..och efter ett tag wilson som slicka faten! Dagen idag har väl inte heller direkt varit den mest ansträngande. Fika med klassen som uppvärmning inför skoljoggen och sen blev det hårdkörning i spåret...ja, precis! Sen var det ju meningen att man kanske skulle ta sitt ansvar som fadder och visa vägen för det nyblivna ettorna. MEN, som sagt. Vi går ju NVSP. Motivation och engagemanget är inte på topp. Vi återkommer en annan dag, vi lovar!

Nu ska jag söka jobb..eller sova?