det är bara att köpa lite stjärnor så fixar allt sig.

Andra veckan snart avklarad. Tiden skyndar långsamt. Tröttheten har lagt sig till rätta - precis som alltid. Men varför sova? Nej, det kommer alltid förbli en bristvara. Och det lär i alla fall inte bli bättre detta år. Sova kan man göra när man är död. Nu börjar det!

Klockan är nu precis 22.28. Sängen närmar sig med stora steg. Denna vecka har Malins ögon sagt tack och adjö och godnatt före 22. Att börja skolan har blivit som en chock för kroppen - ovant! Men man får ta sig i kragen. Mycket ska hinnas med detta år, denna termin! Att bli seriös när det gäller träning står högt upp på listan. Och jag har skärpt mig två dagar i rad nu - keep up the good work! Meeeeeeeen, det återstår väl att se. Nu ska jag i alla fall påbörja ett hundra timmar långt projektarbete. Första mötet igår, vi är på gång!

♥ Tack för alla intelligenta idéer och tips. För vägledning och hjälp. Tack!



/ malin.


seventeen going on eighteen.



....

Liten blir..lite större! Tiden går fort när man har roligt. Nästan lite för fort. Jag kom och tänka på när sommarlovet började, då kändes skola som nånting avlägset som knappt skulle komma igen. Nu är det dock dags igen snart, skolbänken kallar. Och framförallt, att fylla år kändes som något som skulle inträffa om tusen år. Men imorgon är den dagen här. Wooosh! Nyp mig någon. Egentligen är ju denna födelsedag som vilken annan födelsedag som helst, men det blir ändå speciellt. Det blir det!  Det är lite..ah, större.♥



50 fucking years!

Just i denna stund befinner jag mig någon helt annanstans än jag trodde jag skulle befinna mig...

Sommaren 06. The summer of 06. Sista sommarlovet. Och nu är det på väg mot att ta slut. Eller det där lät rätt tragiskt, det är ju faktiskt en vecka kvar! Men jag kan väl säga som så att det börjar närma sig, det som kommer efter lov. Och om jag ska vara ärlig så känns det inte så fruktansvärt jobbigt. På något sätt ska det bli lite skönt att komma in i vanliga rutiner igen och veta var man har sin plats måndag-fredag. Prov, läxor, högskoleprov och sånt, jaaa det kanske man hade kunnat skippa. Men i övrigt så känns det bra att stiga in där igen. Träffa människor man inte sett på hela lovet. Träffa människor man träffat hela lovet. Börja om litegrann helt enkelt. Och justja, jag glömde en sak som jag drar mig lite för när allvaret väl drar igång – NO MORE SOVMORGONAR! Just i detta ögonblick är känslan lite betungande över att behöva gå upp innan man knappt somnat. Men som med allt annat – det går om man vill!  Halsont och feber och huvudont. Ja, denna vecka har bestått av att försöka reparera sjukan. Dock har jag varit rätt kass på det så den håller i sig. Mirakelkurer och dundermediciner, men ingenting har funkat (iofs har Malins mirakelmediciner inneburit cykelturer by night och alldeles för lite sömn..). Kanske hade sängen varit ett bra alternativ. Men inte när solen lyser utanför. Det är sommar, say no more!  

& nedräkningen har börjat. Endast fem dagar! 

Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you