So no one told you life was gonna be this way..

Your jobs a joke, you're broke, your love life's D.O.A.

It's like you're always stuck in second gear
And it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year
but..

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

You're still in bed at ten
And work began at eight
You've burned your breakfast
So far... things are goin' great

Your mother warned you there'd be days like these
Oh but she didn't tell you when the world has brought
You down to your knees that...

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

No one could ever know me
No one could ever see me
Seems you're the only one who knows
What it's like to be me
Someone to face the day with
Make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst I'm best with you, yeah

It's like you're always stuck in second gear
And it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year...

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

I'll be there for you
I'll be there for you
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...


partéy!

ÄNTLIGEN! höstlov och jag lovar att det kommer bli hur bra som helst.
Fredag och formen är god.
Puss och kram ses på stan!


it may be raining, but there’s a rainbow above.

Jag fick vinterkänsla idag. Det var kallt och..kallt. Jag kan nog erkänna att jag längtar lite till jul just nu, lite grann faktiskt. Helst av allt skulle jag kanske vilja ha sommar & sol, men man kan ju inte få allt. En snörik vinter skulle inte sitta helt fel. Inte en miljon heller för den delen, eller körkort eller lägenhet i Italien. Men det sparar jag ett tag. Den som väntar på något gott. Lite överskattat, men det kan vara ganska roligt att längta efter något också. Jag sitter och väntar på ett höstlov som aldrig har varit så nära, men samtidigt så långt bort. Det finns en del att ta itu med innan det är dags att kasta in böckerna (i väskan..) skåpet. Det känns som en evighet sen man var ledig, så detta lov kommer precis alldeles perfekt. Det kommer bli ett lov som kommer innehålla mycket och förhoppningsvis ganska lite ibland också. Förra höstlovet var hur bra som helst. Detta kommer bli minst lika bra. För det går inte att  det blir något annat än bra - vad som än händer!

Klockan börjar närma sig midnatt och sängen till höger om mig känns fruktansvärt lockande. Dock ska jag försöja härda ut lite till. EU, FN blabla håller mig vaken. Intressant, men kanske inte just idag! Imorgon blir det ännu en heldag med plugg och då en heldag utan dess like. Varför göra saker i förväg när man kan göra dom dagen innan? Önska oss lycka till så hoppas jag att vi om 24 timmar åtminstone har åstadkommit någonting. 

             ♥


slarver.

Just nu är jag nog världens mest oorganiserade person. Jag vet inte hur många saker jag har lyckats tappa bort den här veckan och jag vet inte hur många saker som är borta som jag verkligen behöver just nu. Det går (inte) bra nu!

söndag 22,10,06

Jag är förbannad. Jag är ledsen. Jag är arg. Men jag har inte mått så här bra på mycket länge.

Fredagen blev en lugn historia. Högskoleprovet skulle skrivas tidigt på lördagsmorgonen. Det blev bio och Offside. Perfekt fredagkväll. Krogen får vänta tills nästa helg! Dagen efter ringde klockan 07.00 och det var bara till att pallra sig upp. Ingen återvändo what so ever! Provet gick ganska sämst, men lunchen var höjdpunkten. Min koncentration var inte på topp, och inte min förmåga att hålla koll på saker heller för den delen. Jag gick ifrån Mälardalens Högskola trött, mätt och utan legitimation. Bra malin, bra! Jag kommer igen till våren igen..

Efter provet blev det skynda skynda, hem och duscha för att sen möta upp fröken Åhlund Ström nere på Strike. Efter det begav vi oss till Konserthuset och Patrik Isaksson. Vi tycker om Patrik! Resten av kvällen blev ett äventyr som alltid med dig. Tack för en mycket bra helg alla inblandade! Btw, var det någon som dunka ner mitt huvud i träbänken? No names!








Det finns människor som sviker, det finns människor som drar. Men hos mig har du hjärtat. Hos mig kan du stanna kvar. ♥

it's true - i would be nothing without you.

Tack för omtanke. Tack för värme.
Tack för tid. Tack för ord.
Tack för respekt. Tack för kunskap.
Tack för skratt. Tack för tårar.
Tack för hjälp. Tack för allt.



....



tonårsskinn och fuskchampagne.

Jag blir helt galen när folk frågar vad jag ska göra efter studenten. Studenten är ju fanimej i juni och i Malins kalender är det faktiskt mer än ett halvår kvar och DET ÄR LÅNG TID. Jag kommer i alla fall se till att tiden inte går så himla fort för jag vill inte vara där riktigt där än. Och vad som händer efter studenten det tar jag då. Jag orkar inte ta det nu. Jag har faktiskt en del alternativ och det trivs jag mycket bra med att veta, men jag vill inte bestämma något. Inte nu. Jag lever inte i framtiden, den kommer sen. Just nu vill jag bara njuta fullt ut av tiden som är kvar. Jag vill bara ta varje dag som den kommer och låta det som sker, ske! Jag orkar inte oroa mig och fundera över saker som inte har hänt än. Det kommer tid och plats för det med någon gång och det tar jag då. Just i detta ögonblick vill jag bara tillbringa mina dagar med allt det bästa och se till att detta år blir något jag sent kommer glömma. Den där känslan om en bra höst som jag hela tiden tjatar om till höger och vänster finns kvar och det är min trygghet. Och även fast det finns vissa saker som jag kanske önskar var annorlunda och även fast det finns vissa människor som jag saknar mycket så mår jag bra. Egentligen mår jag bra hela tiden - bara mer eller mindre. Och Alex jag håller jag med, vilket år det har varit. Både på gott och ont. För ett år sedan trodde jag verkligen inte att jag skulle befinna mig där jag är idag och för ett år sedan trodde jag inte att jag skulle bära på allt detta bagage. Men vardagen fortsätter vare sig man vill det eller ej och alla vet ju att det ordnar sig, för det gör det ju alltid. Speciellt för oss!

Och det börjar ju som sagt bli mörkt nu. Vi ger oss in i lite dystra tider och då är det bra att veta att det finns såna som gör att det blir lite ljusare. För att tack vare det vet jag att jag kommer klara mig fint. Och samtidigt så känns det svårt att tycka att saker och ting är jobbiga. Det finns för mycket att se fram emot. Det finns så himla mycket som jag längtar efter detta år och jag är övertygad om att det kommer bli jättebra! Livet leker om man vill. Och jag vet att vi är unga och vissa skulle nog kalla oss dumma. Men vad gör det om hundra år?

/malin

fredag den trettonde.

Och jag har hittils överlevt denna dag. Det bådar gott för framtiden.

Dagen idag har varit en trött dag och en lång dag. Dagen idag har bestått av en massa film. Ja, jag tror faktiskt att vi har kollat på film varenda lektion. Jippie, för jag är ju en STOR filmfantast. Jag bugar och bockar för att helgen är här - den är efterlängtad, tro mig!

Hösten är här, verkligen här! Det är ganska jobbigt. Känns tråkigt att lämna sommaren bakom sig för den hade gärna fått pågå lite längre. Jag känner att jag behöver lite mer värme, faktiskt. Solen från Spanien räcker ett tag, men mer behövs. Och eftersom hösten är här så längtar man ju ännu mer till sommaren. Jag har därför nyss kollat på Gyllene Tider dvd:n från turnén 2004. Åhhhhh, minnen! Det var en avslutning av sommarlovet-04 så det heter duga! Det var slutet på resan och början på en ny. Och en resa som i det ögonblicket inte fanns så långt bort..

forever doesn't live here anymore.

& jag är trött. Verkligen jättejättejätte trött! Men den här dagen har ändå varit helt okej. Uppe med tuppen imorse...ehm ja! Samhällslektion, ja det funkar faktiskt. Gympa, det funkar ganska bra det med, men jag ska nog försöka vara försiktig. Det är ju trots allt inte så himla långt kvar till Val Thorens. Sist med inte minst - Historia! Dagen var fullbordad och malin var totalt slut. Det kostar att ligga på topp!


en nära-clown-upplevelse.

Idag har jag skrattat, oh herregud vad jag har skrattat. Jag har nog aldrig skrattat så här mycket på en tisdag förrut. Det var nog länge sen jag skrattade så här mycket överhuvudtaget.

För det första så hittade jag och Elli lite gammalt "material" från gångna klassfester. Det var..festligt! Och dagens första kramp-attack tog fart. Vi skrattade..och skrattade..och vek oss dubbla - samtidigt som vi skrattade. Det var kul. Ännu mer bevis på varför vår klass är..different. Åh, tacka fan för er! Jag trodde inte min dag kunde bli bättre. Snarare sämre. Jag hade nämligen lovat mamma att följa med på en föreställning på Västerås Teater - Romeo & Julia. Jag var inte på humör för att gå på teater idag, inte alls. Det kändes lite trist, men jag hängde på ändå! OCH, jag är glad att jag följde med. Jag skrattade i 2 timmar och 20 minuter i sträck. Jag vet inte om jag har skrattat så länge & SÅ mycket någonsin. Jag tyckte att min mage hade vridit sig in och ut tidigare på dagen, men det var var ingenting mot vad jag fick uppleva nu. Det gjorde ont, men jag kunde inte sluta skratta. Skådespelarna, publien, allting - så jävla bra! Den enda gången publiken var tyst (då knäpptyst..) var när Romeo och Julia..ehm dog! Och det är ju lite förståeligt kanske... Men hjälp vilka bra 160 minuter det var. Bästa på länge. Idag är det inte kaffe-kick...det är lycko-rus! Det sägs ju att ett skratt förlänger livet. Jag kommer nog leva för alltid. Se den!

"Tack så mycket.." 


sju-milakliv.

Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre svårt. Måndag och hela veckan framför mig. Jag har lärt mig ett och annat idag, eller nej ..fel! Jag har bara insett det mer och mer - NVSP3 är inte helt klara i huvudet! Absolut inte. Det finns en hel del man skulle kunna säga, men förmodligen skulle det verka helt obegripligt. Förnuftig? .Varför ska man vara det? Egentligen? "Jag orkar inte vara nån himla polis åt er.." Nej, vi klarar oss faktiskt ganska bra ändå, till slut i alla fall. Jag ser fram emot att ta studenten med detta gäng, verkligen! Det finns en hel drös med guldklimpar som förgyller dagarna - varje dag! Men tiden får gärna gå sakta tills dess för det skrämmer mig. Jag vill inte titta längre fram än mina ögon kan nå. Det som är..är ju nu! Nu och kommer aldrig igen. Så skynda långsamt.


Jag har drabbats av kaffe-kick den här veckan med. Det är något med asien och kaffe? Speedo! Jag har dock inte kommit på vad än..men jag har ju hela natten på mig. Varför stressa. Varför sova när det finns så mycket annat man kan göra. Jag ska nog ta mig en sväng in på Dagens Industri...


& åren bara går.

"Lilla jag ska börja första ring, jag kan fortfarande inte fatta det. Jag känner mig absolut inte tillräckligt stor för det. Men det handlar inte bara om att känna sig stor, jag känner mig också lite rädd inför gymnasiet. Jag börjar också tvivla på om jag har gjort rätt val, men det kanske har att med att göra att allting som har med gymnasiet att göra känns väldigt främmande och osäkert just nu. Kommer man komma i en bra klass? Kommer man att få några nya kompisar? Kommer man att trivas? OSV. Det är många frågetecken som behöver ett svar, men det får helt enkelt vänta tills augusti. Jag hoppas verkligen att allting ordnar sig i slutändan..."

20 juni 2004.

Och ja, visst ordnade det sig. Det ordnade sig riktigt jävla bra också. För det är hittils den bästa tiden i mitt liv - på gott och ont.

en blandning av sött och salt.

Godmorgon!

Idag har hösten kommit. I alla fall känns det så. Gråa och trista moln täcker hela himlen och regnet droppar så smått. Gårdagenskvällen - en blandning av sött & salt. Roligt! En kväll som jag tror innehöll allt som går och lite mer.

Idag ska jag i vanlig ordning en lördag inte göra ett smack. I alla fall inte än på ett tag. Sängen känns lite för skön för att lämnas och fötterna göra lite för ont för att stå på. Snälla nån, säg åt mig att alltid bära bekväma skor från och med nu. Uppsvullen tå och trötta ögon - men jag mår bra! Och ni andra? Tack tjejer för igår!

En dusch skulle sitta fint, men det är låångt till badrummet (I-landsproblemen är många och "stora"..). Jag väntar nog ett tag..eller kanske en dag!

........

Is it getting better? Or do you feel the same?

will it make it easier on you now?
you got someone to blame..


Barcelona var himmelriket. Jag lkomma leva på det här under hösten som komma skall. Ena dagen gassandes i solen på stranden, nästa dag cyklandes till skolan i ösregn och 13 +.